In Schoorl en Bergen haal je als mountainbiker je hart op

Met verschillende MTB-routes, een uitgebreid mountainbikeparcours en het strand van Bergen aan Zee in de buurt is er genoeg te beleven. Ga jij binnenkort op avontuur in Bergen? BonBonMTB stuurt je met een goede uitrusting op weg.

Mountainbiken in Bergen & Schoorl: dit is er allemaal te doen

Mountainbikeparcours in Schoorl

Wist je dat het mountainbikeparcours in Schoorl verkozen is tot de leukste van Nederland? De route van 15 km is niet alleen uitdagend, maar vooral gevarieerd. Je rijdt door dicht naaldbos, steile duinen en uitgestrekte heide. Van krappe bochten tot forse klimpartijen en als hoogtepunt de Schoorlse Nok: deze MTB-route heeft het allemaal. Speciaal voor beginners is er een minder zware route. 

Mountainbiken in het duinreservaat

Ben je al eens in het Noordhollands Duinreservaat geweest? Dit gebied bevindt zich tussen Wijk aan Zee en Bergen aan Zee en heeft onverharde voetpaden en fietspaden voor mountainbikers. Van zonsopkomst tot 10:30 uur cross je als mountainbiker door dit prachtige gebied. 

Binnenkort mountainbiken in Bergen? 

Huur je mountainbike bij BonBonMTB. Wij hebben alle framematen op voorraad en sturen je met een goede uitrusting op weg. Parkeer gratis in het centrum van Bergen en laat je spullen achter in een van onze kluisjes. Zien we je snel? 

Reserveer direct
Binnenkort mountainbiken in Bergen?

Reserveer direct je mountainbike of neem vrijblijvend contact op